Κρήτη: Διπλό έγκλημα ο θάνατος των ηλικιωμένων

Κρήτη: Διπλό έγκλημα ο θάνατος των ηλικιωμένων

Αρχικά οι αρχές πίστεψαν ότι ο 78χρονος άντρας σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε - Και οι δυο φέρουν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο

Κρήτη: Διπλό έγκλημα ο θάνατος των ηλικιωμένων
Πλήρη ανατροπή σε όσα φαίνονταν αρχικά, προκάλεσε η αυτοψία στο σπίτι των δύο ηλικιωμένων που βρέθηκαν νεκροί από το γιο τους το πρωί της Τρίτης στο Σφηνάρι Κισάμου. Ο θάνατος του ζευγαριού αποδίδεται τώρα σε εγκληματική ενέργεια.

Αν και στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, όλα δείχνουν ότι ο 78χρονος άνδρας και η 66χρονη σύζυγός του έπεσαν θύματα άγνωστων δολοφόνων που εισέβαλαν στην απομονωμένη κατοικία, η οποία απέχει 200 μέτρα από τον κεντρικό δρόμο και 500 μέτρα από την είσοδο του χωριού. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, η διπλή δολοφονία έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής.

Κλείσιμο
Αντίθετα με τις αρχικές εικασίες, και τα δυο θύματα έφεραν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι. Ο ηλικιωμένος είχε τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα και η σύζυγός του στην πλάτη. Μάλιστα, πρέπει να πάλεψαν με τον δολοφόνο, καθώς βρέθηκε σπασμένο ένα κομοδίνο. Η Ασφάλεια Χανίων διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών και την εξιχνίαση του κινήτρου του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης