Εξαφάνιση 20χρονου: Κάποιοι ενδεχομένως γνωρίζουν τι έχει συμβεί, λέει ο ερευνητής Γ. Τσούκαλης

Εξαφάνιση 20χρονου: Κάποιοι ενδεχομένως γνωρίζουν τι έχει συμβεί, λέει ο ερευνητής Γ. Τσούκαλης

«Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι ο Βαγγέλης θα βρεθεί σύντομα και θα ξαναγυρίσει στην οικογένειά του», λέει αποκλειστικά στο protothema.gr ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης - Έρευνες σε βόθρους και σε υπονόμους για οποιοδήποτε ίχνος 

Εξαφάνιση 20χρονου: Κάποιοι ενδεχομένως γνωρίζουν τι έχει συμβεί, λέει ο ερευνητής Γ. Τσούκαλης
Αισιόδοξος ότι αρχίζει να φαίνεται φως στην υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης του νεαρού φοιτητή από την Κρήτη Βαγγέλη φαίνεται να είναι ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος για πρώτη φορά αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους εκτιμά ότι σύντομα το μυστήριο θα λυθεί. Ζητά μέσα από το protothema.gr να μιλήσουν έστω και ανώνυμα όλοι όσοι γνωρίζουν κάτι διότι αυτό θα διευκολύνει την πορεία της έρευνας όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Να ανοίξουν τα στόματα που παραμένουν κλειστά γιατί με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί ένα τέρμα στην αγωνία της οικογένειας. Ξέρω ότι κάποιοι ενδεχομένως γνωρίζουν τι έχει συμβεί και τους λόγους που οδήγησαν στη μυστηριώδη εξαφάνιση του Βαγγέλη», σημειώνει προσθέτοντας  ότι είναι από τις δύσκολες υποθέσεις που έχει κληθεί να διαχειριστεί με το συνεργάτη του Φώντα Βρόσβο με τον οποίο έχουν ξεκινήσει άλλωστε από την πρώτη στιγμή με εντολή της οικογένειας την έρευνα για τον εντοπισμό του Βαγγέλη.

«Είναι μία πρωτοφανής υπόθεση με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι θα χαμογελάσει η οικογένεια και όλοι θα χαρούμε για τον εντοπισμό του Βαγγέλη. Θέλω να πιστεύω ότι ο Βαγγέλης είναι καλά και σύντομα θα βρεθεί στην αγκαλιά της οικογένειάς του. Θέλω να σας πω ότι σήμερα έγινε εξονυχιστικός έλεγχος στη γαλακτοκομική σχολή όπου σπουδάζει ο νεαρός φοιτητής με συνεργείο του δήμου να ψάχνει μέχρι και σε υπονόμους για να βρει κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει στη μυστηριώδη υπόθεση της εξαφάνισης του Βαγγέλη. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι ο Βαγγέλης θα βρεθεί σύντομα και θα ξαναγυρίσει στην οικογένειά του», θα σημειώσει ο κ. Τσούκαλης προσθέτοντας ότι: «Είναι τεράστια η συμβολή του νομικού συμβούλου της Σχολής Ανδρέα Αθανασόπουλου που προσπαθεί για το καλύτερο, ψάχνει να βρει άκρη για να μπορέσει να βοηθήσει την οικογένεια να βρει το αγνοούμενο παιδί». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης