Άρχισαν οι συλλήψεις για κροτίδες

Άρχισαν οι συλλήψεις για κροτίδες

Με το Καρναβάλι προ των πυλών και το Πάσχα να μην είναι μακριά, οι κροτίδες και τα βεγγαλικά εμφανίστηκαν στο παράνομο εμπόριο

Άρχισαν οι συλλήψεις για κροτίδες
Με το καρναβάλι προ των πυλών και το Πάσχα να πλησιάζει με βήμα ταχύ, οι επιτήδειοι έμποροι άρχισαν ήδη να διοχετεύουν παράνομα στην αγορά απαγορευμένα βεγγαλικά και κροτίδες. Όμως, και οι αστυνομικές υπηρεσίες ξεκίνησαν το «σαφάρι» για την κατάσχεση των επικίνδυνων εμπορευμάτων.

Στην περιοχή των Τρικάλων, συνελήφθη ο 55χρονος ιδιοκτήτης ενός σούπερ μάρκετ στο οποίο έγινε έρευνα από αστυνομικούς της Ασφάλειας και βρέθηκαν 780 δυναμιτάκια και 51 κροτίδες, τα οποία διέθετε παράνομα προς πώληση. Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν ένα πιστόλι γκαζιού κρότου– λάμψης με πρόσθετο μεταλλικό εξάρτημα και 30 φυσίγγια. Ο  55χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων με κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί βεγγαλικών και περί όπλων. 

Κλείσιμο
Στην Καλαμπάκα, άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν μία 39χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος ψιλικών όταν έκαναν έλεγχο στο μαγαζί της και διαπίστωσαν ότι διέθετε παράνομα προς πώληση 2.179 παιδικά αθύρματα διαφόρων τύπων και εννέα πυροτεχνήματα τα οποία κατασχέθηκαν. Η έμπορος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενη για παραβίαση της νομοθεσίας περί ειδών πυροτεχνίας.

Στην Ελασσόνα, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος η 39χρονη προσωρινά υπεύθυνη ενός περιπτέρου, στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40 κροτίδες. Η 39χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που της άσκησε δίωξη για παραβίαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων, ενώ ο 33χρονος ιδιοκτήτης του περιπτέρου απουσίαζε και αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης