Κυλλήνη: Άρπαξαν από κότες και καύσιμα μέχρι λίπασμα και εργαλεία!

Κυλλήνη: Άρπαξαν από κότες και καύσιμα μέχρι λίπασμα και εργαλεία!

Σύμφωνα με το θύμα, η συνολική αξία των κλοπιμαίων φτάνει τα 2.500 ευρώ

Κυλλήνη: Άρπαξαν από κότες και καύσιμα μέχρι λίπασμα και εργαλεία!
Τίποτε δεν άφησαν σε έναν 67χρονο αγρότη οι άγνωστοι δράστες που εισέβαλαν στην αποθήκη όπου φύλαγε τα εργαλεία της δουλειάς του, αλλά και τα πουλερικά που εξέτρεφε, στην κοινότητα Νεοχώρι της Κυλλήνης!

Οι εισβολείς διέρρηξαν την αποθήκη και άρπαξαν όλα τα ηλεκτρικά και αγροτικά εργαλεία του 67χρονου, μαζί με 60 λίτρα πετρελαίου και 25 λίτρα λάδι που είχε για τον γεωργικό ελκυστήρα του και παραπάνω ενάμισι τόνο λιπάσματα! Φεύγοντας, έγιναν και… ζωοκλέφτες, καθώς πήραν μαζί τους 13 κότες και κοκόρια! Σύμφωνα με το θύμα, η συνολική αξία των κλοπιμαίων φτάνει τα 2.500 ευρώ.

Κλείσιμο
*** Θύμα παρόμοιας διάρρηξης έπεσε και μια 67χρονη αγρότισσα στην Βαρβάσαινα Ηλείας. Οι άγνωστοι δράστες που παραβίασαν την αποθήκη του κτήματός της, άρπαξαν διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία και αγροτικά μηχανήματα, η συνολική αξία των οποίων φτάνει τα 2.000 ευρώ.

*** Στην κατοικία ενός 48χρονου στο Σταφιδόκαμπο εισέβαλαν άγνωστοι παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα και έκλεψαν το κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε νόμιμα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βρέθηκε και κατηγορούμενος, αφού σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για πλημμελή φύλαξη οπλισμού! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης