Μαγνησία: Έκλεψαν τη μια μάντρα για να πουλήσουν σε άλλη!

Μαγνησία: Έκλεψαν τη μια μάντρα για να πουλήσουν σε άλλη!

Οι δράστες δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών

Μαγνησία: Έκλεψαν τη μια μάντρα για να πουλήσουν σε άλλη!
Πού θα έβρισκαν πλήθος από βαριά μεταλλικά αντικείμενα για να αρπάξουν δυο Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων, αν όχι σε μια… μάντρα εμπορίας μετάλλων; Μια τέτοια διέρρηξαν στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, με σκοπό να πουλήσουν τη λεία τους σε… άλλη αντίστοιχη επιχείρηση!

Οι δράστες ηλικίας 46 και 30 χρόνων παραβίασαν την εξωτερική περίφραξη της επιχείρησης εμπορίας μετάλλων και ανταλλακτικών αυτοκινήτων και «σήκωσαν» ποσότητες χαλκού και αλουμινίου, μπαταρίες και ελαστικά αυτοκινήτων, διάφορα εργαλεία και ένα Ι.Χ. φορτηγό στο οποίο ήταν φορτωμένος ένας μικρός γερανός!

Κλείσιμο
Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας βρήκαν το φορτηγό με το γερανό, τα ελαστικά και κάποια εργαλεία και τα απέδωσαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης