Σπείρα διαρρηκτών συνελήφθη στη Χαλκίδα

Σπείρα διαρρηκτών συνελήφθη στη Χαλκίδα

Και οι τέσσερις συλληφθέντες παραδόθηκαν στην Ασφάλεια, όπου γίνεται έρευνα για να εξακριβωθεί πόσα σπίτια έχουν χτυπήσει

Σπείρα διαρρηκτών συνελήφθη στη Χαλκίδα
Ένα 15χρονο τσιγγανόπουλο και ένας 22χρονος Αλβανός ήταν η «αιχμή του δόρατος» σπείρας διαρρηκτών, στην οποία συμμετείχε και ένα ζευγάρι τσιγγάνων. Όλοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά την τελευταία διάρρηξη που έκαναν.

Ο πιτσιρίκος και ο αλλοδαπός ήταν αυτοί που διέρρηξαν το σπίτι ενός 44χρονου στη Χαλκίδα, ενώ ο 27χρονος συνεργός τους και η 32χρονη γυναίκα φύλαγαν τσίλιες μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό τους περιμένοντας να τους παραλάβουν όταν θα τελείωναν τη «δουλειά». 

Κλείσιμο
Όμως, οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή ενημερώθηκαν για την εισβολή και ξεκίνησαν αναζητήσεις, κατά τη διάρκεια των οποίων εντόπισαν το αυτοκίνητο της συμμορίας, το ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δράστες. Και οι τέσσερις παραδόθηκαν στην Ασφάλεια, όπου γίνεται έρευνα για να εξακριβωθεί πόσα σπίτια έχουν χτυπήσει και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης