Τρίκαλα: Πακιστανός μαχαίρωσε ομοεθνή του για χρέος… 10 ευρώ!

Τρίκαλα: Πακιστανός μαχαίρωσε ομοεθνή του για χρέος… 10 ευρώ!

Ο 20χρονος δράστης «θυμήθηκε» έπειτα από… έναν χρόνο ότι ο 39χρονος ομοεθνής του δεν του είχε αποδώσει το μικροποσό που του χρωστούσε από αγορά ποδηλάτου

Τρίκαλα: Πακιστανός μαχαίρωσε ομοεθνή του για χρέος… 10 ευρώ!
Η αγοραπωλησία ενός ποδηλάτου από την οποία είχε μείνει μια οφειλή ύψους… 10 ευρώ, ήταν το κίνητρο για να προσπαθήσει ο πωλητής να σκοτώσει τον οφειλέτη! Το αιματηρό επεισόδιο έγινε μεταξύ δυο Πακιστανών και ο δράστης συνελήφθη.

Ο 20χρονος δράστης «θυμήθηκε» έπειτα από… έναν χρόνο ότι ο 39χρονος ομοεθνής του δεν του είχε αποδώσει το μικροποσό που του χρωστούσε από την αγορά του ποδηλάτου και πήγε μέσα στα άγρια ξημερώματα στο σπίτι του στην κοινότητα Φανερωμένη της Φαρκαδόνας Τρικάλων για να του το ζητήσει! Το αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει καυγάς και ο νεαρός τραυμάτισε με μαχαίρι τον 39χρονο!

Κλείσιμο
Οι γείτονες ειδοποίησαν άνδρες του αστυνομικού τμήματος Περιφέρειας Τρικάλων, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη και κατέσχεσαν το μαχαίρι που χρησιμοποίησε. Ο 20χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ ο τραυματίας νοσηλεύεται φρουρούμενος στην Χειρουργική κλινική του νοσοκομείου καθώς ερευνάται αν εμπλέκεται σε κλοπές και αν βρίσκεται νόμιμα στη χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης