Οπλισμένος διαρρήκτης έκλεβε καναρίνια στην Ξάνθη!

Οπλισμένος διαρρήκτης έκλεβε καναρίνια στην Ξάνθη!

Ο νεαρός διαρρήκτης που τρύπωσε σε μια πολυκατοικία είχε αδυναμία στο μελωδικό κελάηδισμα των ωδικών πτηνών και τα έκλεψε μαζί με τα κλουβιά τους!

Οπλισμένος διαρρήκτης έκλεβε καναρίνια στην Ξάνθη!
Από τη μια έκανε τον «σκληρό» οπλισμένος με μαχαίρι, αλλά από την άλλη είχε και... ευαισθησίες ο νεαρός διαρρήκτης που τρύπωσε σε μια πολυκατοικία στην Ξάνθη, αφού είχε αδυναμία στο μελωδικό κελάηδισμα των ωδικών πτηνών και τα έκλεψε μαζί με τα κλουβιά τους!

Όπως κινούνταν φορτωμένος με τα δύο κλουβιά που ήταν γεμάτα με καναρίνια και κρατούσε στα χέρια τρία ζευγάρια... παπούτσια που συμπλήρωναν τη λεία του, ο 30χρονος Έλληνας κίνησε υποψίες στους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι τον ακινητοποίησαν για να τον ελέγξουν. Πάνω του βρήκαν ένα μαχαίρι μήκους 22 εκατοστών και έναν κόφτη που χρησιμοποιούσε στις διαρρήξεις.

Κλείσιμο
Σύντομα αποκαλύφθηκε ότι τα κλουβιά με τα καναρίνια και τα παπούτσια ήταν κλεμμένα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο νεαρός δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης χωρίς να εξηγήσει τους λόγους της περίεργης κλοπής στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, όταν εξετάστηκε και για άλλες διαρρήξεις.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης