400.000 Έλληνες ενημερώνονται κάθε μέρα από το protothema.gr

400.000 Έλληνες ενημερώνονται κάθε μέρα από το protothema.gr

400.000 μοναδικοί επισκέπτες επιλέγουν καθημερινά το protothema.gr για την καθημερινή, γρήγορη και έγκυρη ενημέρωσή τους.

400.000 Έλληνες ενημερώνονται κάθε μέρα από το protothema.gr
Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει το protothema.gr με βάση τις επισκέψεις των αναγνωστών . Έτσι και τον μήνα Δεκέμβριο καταρρίφθηκε ένα ακόμη ιστορικό ρεκόρ  αφού οι επισκέψεις
 μας σε μηνιαία βάση ξεπερνούν τις 16.000.000
Κλείσιμο
με 58.000.000 σελιδοπροβολές
, αριθμός που δείχνει την εμπιστοσύνη των αναγνωστών στο protothema.gr

Σύμφωνα με στοιχεία της
Google Analytics, το μήνα που μας πέρασε το protothema είχε 3.777.272 μοναδικούς επισκέπτες, σημειώνοντας νέο ρεκόρ.

Η εγκυρότητα σε συνδυασμό με την ταχύτητα είναι τα δύο βασικά χαρακτηριστικά της ενημερωτικής ιστοσελίδας protothema.gr σύμφωνα με όσα επισημαίνουν οι ίδιοι οι αναγνώστες μας.

Συνολικά 16.451.361 ήταν οι επισκέψεις της ιστοσελίδας του «Πρώτου Θέματος» τον Δεκέμβριο, γεγονός που μεταφράζεται σε 58.205.527 σελιδοπροβολές.
 
Περίπου το 35% των συνολικών επισκέψεων στο protothema.gr έγινε από κινητές συσκευές, δηλαδή από smartphones και tablets. Μέσω των «έξυπνων» κινητών οι χρήστες απολαμβάνουν ένα μοναδικό «περιβάλλον» ανάγνωσης ειδήσεων λόγω της τεχνολογικής καινοτομίας του «responsive design» που χρησιμοποιεί η ιστοσελίδα μας και το οποίο προσαρμόζεται στην σελίδα του κάθε αναγνώστη.
 

Άμεση ενημέρωση μέσω push notifications στους χρήστες του protothema.gr


Κάνοντας χρήση της πλατφόρμας Warply Engage, το Πρώτο Θέμα, στο διάστημα 27 – 30 Δεκεμβρίου 2014, έστειλε συνολικά 7 live ενημερώσεις - μηνύματα ενημερωτικού χαρακτήρα - μέσω push notifications.

Με τον τρόπο αυτό κρατήσαμε καθημερινά, άμεσα και πλήρως ενήμερους 200.000 χρήστες για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις των σημαντικών ζητημάτων της επικαιρότητας όπως οι επερχόμενες εκλογές, η φωτιά στο πλοίο “Norman Atlantic” και τo αεροσκάφος της AirAsia.

 
Νιώθουμε την υποχρέωση να απευθύνουμε σε όλους όσοι εμπιστεύεστε την ιστοσελίδα μας για την καθημερινή σας ενημέρωση δύο λέξεις: Σας ευχαριστούμε.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης