Απαρηγόρητη η Αθηνά Ωνάση για το άλογό της - Πήρε μαζί τις στάχτες του!

Απαρηγόρητη η Αθηνά Ωνάση για το άλογό της - Πήρε μαζί τις στάχτες του!

Τι δήλωσε στο protothema.gr η Corinne Druey, επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της διοργανώτριας αρχής των ιππικών αγώνων στη Γενεύη 


Απαρηγόρητη η Αθηνά Ωνάση για το άλογό της - Πήρε μαζί τις στάχτες του!
Απαρηγόρητη είναι η Αθηνά Ωνάση μετά το ατύχημα που είχε την περασμένη εβδομάδα σε ιππικούς αγώνες της Γενεύης. 

Κλείσιμο


Οι κτηνίατροι έκαναν ευθανασία στο άλογό της και στη συνέχεια αποτεφρώθηκε. Τη στάχτη του την πήρε η Αθηνά μαζί της επιστρέφοντας στο σπίτι της στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.
Σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά της, «η Αθηνά κλαίει συνεχώς ενώ περπατάει πότε μόνη της πότε μαζί με τον Αλβάρο στους στάβλους όπου βρισκόταν ο Z-Zang”. 
Η 29χρονη Ελληνίδα, ήξερε από την στιγμή που τα πόδια του αλόγου της χτύπησαν στα εμπόδια και βρέθηκε στο χώμα πως ο αγαπημένος της επιβήτορας είχε τραυματιστεί πάρα πολύ άσχημα, ωστόσο δεν μπορούσε να πιστέψει πως θα τον έχανε για πάντα. Άλλωστε με το συγκεκριμένο άλογο είχε και τη μεγαλύτερη διάκριση στην καριέρα της τον Απρίλιο του 2013 όταν κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στον αγώνα υπερπήδησης εμποδίων στο χειμερινό φεστιβάλ ιππασίας στο Γουέλινγκτον των ΗΠΑ.



Όπως είπε στο protothema.gr η κυρία Corinne Druey, επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της διοργανώτριας αρχής των ιππικών αγώνων στη Γενεύη: «Στο 8ο εμπόδιο,  η Αθηνά και το άλογό της Camile Z έπεσαν κάτω.  Η Αθηνά ήταν πάρα πολύ τυχερή και δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Κατάλαβε όμως πως το άλογό της είχε χτυπήσει. Ο προσωπικός κτηνίατρος της Αθηνάς Ωνάση είδε πως το άλογο είχε τραυματιστεί στα μπροστινά πόδια. Για το λόγο αυτό με ειδικό αυτοκίνητο το μετέφεραν εκτός γηπέδου. Έγινε αμέσως ακτινογραφία στο ζώο και αποφασίστηκε πως έπρεπε να προχωρήσουν σε ευθανασία. Για λίγα λεπτά η Αθηνά Ωνάση και ο Αλβάρο Ντε Μιράντα είχαν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν το άλογό τους».

Η κυρία Corinne Druey επισήμανε στο protothema.gr πως στην Ελβετία υπάρχει νόμος σύμφωνα με τον οποίο όλα τα νεκρά ζώα άνω των δέκα κιλών είτε είναι άλογο είτε σκύλος ή γάτα, πρέπει να αποτεφρωθούν. «Ο Camile Z Zang ήταν το καλύτερο άλογο που είχε ποτέ η Αθηνά Ωνάση. Αυτή τη στιγμή χρειάζεται ξεκούραση, συμπόνια και χρόνο για να ξεπεράσει τη θλίψη της» πρόσθεσε η επικεφαλής των Δημοσίων Σχέσεων της διοργανώτριας αρχής των ιππικών αγώνων στη Γενεύη.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης