Δήμος Πειραιά: Με ένα πλήρες kit φαρμακείου εφοδιάζονται όλα τα Δημοτικά Σχολεία

Δήμος Πειραιά: Με ένα πλήρες kit φαρμακείου εφοδιάζονται όλα τα Δημοτικά Σχολεία

Προσφορά της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας - Όλα τα παιδιά καλούνται να συμμετάσχουν στον Fit Kids Run που διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού

Δήμος Πειραιά: Με ένα πλήρες kit φαρμακείου εφοδιάζονται όλα τα Δημοτικά Σχολεία
Ένα πλήρες kit φαρμακείου θα προσφέρει σε κάθε Δημοτικό Σχολείο του Πειραιά η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ), η οποία είναι και μεγάλος χορηγός του αγώνα δρόμου για παιδιά Fit Kids Run που διοργανώνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στις 11:00, στον Πειραιά.
 
Ο δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, η γενική διευθύντρια της ΠΕΦ κυρία Φαίη Κοσμοπούλου, ο πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν., κ. Σταύρος Ελληνιάδης, η κυρία Ελένη Πετρουλάκη - Ivic και η κυρία Βάσω Στασινού - Νικοπολίδη, παρουσίασαν σε συνέντευξη Τύπου τη διοργάνωση. Μάλιστα, η γενική διευθύντρια της ΠΕΦ προσέφερε και το πρώτο πλήρες kit φαρμακείου στο δήμαρχο Πειραιά.

Κλείσιμο
Η κ. Κοσμοπούλου αναφέρθηκε επίσης στη χορηγία της ΠΕΔ και στη γενικότερη κοινωνική προσφορά της Ένωσης: «Βασικός στόχος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας σε κοινωνικό επίπεδο είναι να εξασφαλίσουμε εγγυημένη πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους τους κατοίκους της Ελλάδας. Άλλωστε, αυτό είναι ένα από τα θέματα που η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοβιομηχανίας έχει στην ατζέντα της, ως θεσμικός συνομιλητής της πολιτικής ηγεσίας. Ως προς αυτό αναλαμβάνουμε συνεχείς πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης, όπως είναι τα Κοινωνικά Φαρμακεία που έχουμε δημιουργήσει τόσο στον Δήμο Χαλανδρίου, όσο και στην Αθήνα, σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Σε αυτό το πλαίσιο, οι εταιρείες - μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας δίνουν και μια άλλη διάσταση στη χορηγία μας στο Fit Kids Run, προσφέροντας τα απαραίτητα φαρμακευτικά προϊόντα, ώστε κάθε Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Πειραιά να αποκτήσει ένα πλήρες kit φαρμακείου».
 
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Πειραιά, κ. Μώραλης, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Στόχος είναι να δώσουμε στα παιδιά τα ερεθίσματα να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος, δεν είναι απαραίτητο βεβαίως να είναι οι αυριανοί πρωταθλητές, αλλά να χαρούν τη συμμετοχή σε ένα αγώνα, να νιώσουν τη χαρά του αθλητισμού. Επίσης, κάθε τέτοιο αθλητικό δρώμενο στον Πειραιά έχει και την κοινωνική του διάσταση. Για το λόγο αυτό είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ευχαριστώ θερμά το ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας και την γενική διευθύντρια, κ. Φαίη Κοσμοπούλου, που είναι σήμερα μαζί μας, καθώς μέσα από τη διοργάνωση αυτή προσφέρει στα δημοτικά σχολεία του Πειραιά ένα πλήρες φαρμακείο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης