Δράμα: Αμετανόητος απατεώνας πήρε δανεικά και... αγύριστα!

Δράμα: Αμετανόητος απατεώνας πήρε δανεικά και... αγύριστα!

Όταν η ηλικιωμένη του είπε πως δεν τον θυμόταν, κατάφερε να την πείσει ότι είναι... παιδικός φίλος του γιου της και της ζήτησε... δανεικά βεβαιώνοντάς την ότι είχε συνεννοηθεί μαζί του

Δράμα: Αμετανόητος απατεώνας πήρε δανεικά και... αγύριστα!
Δεν το βάζει κάτω, παρά τις επανειλημμένες παραπομπές του στη δικαιοσύνη για απάτες και κλοπές, ένας... αμετανόητος απατεώνας που αναγνωρίστηκε από μια ηλικιωμένη στη Δράμα ως αυτός που της ζήτησε... δανεικά. Όμως, αποδείχθηκαν και... «αγύριστα», καθώς φρόντισε να εξαφανιστεί!

Ο 33χρονος δράστης έφτασε με αυτοκίνητο στο σπίτι της 83χρονης γυναίκας στο Δοξάτο της Δράμας και έκανε σαν να τη γνώριζε χρόνια! Όταν η ηλικιωμένη του είπε πως δεν τον θυμόταν, κατάφερε να την πείσει ότι είναι... παιδικός φίλος του γιου της και της ζήτησε... δανεικά βεβαιώνοντάς την ότι είχε συνεννοηθεί μαζί του! Η γριούλα πίστεψε το παραμύθι που της σέρβιρε και του έδωσε 1.750 ευρώ.

Κλείσιμο
Φυσικά ο απατεώνας έγινε καπνός και, όταν η 83χρονη επικοινώνησε με το γιο της και κατάλαβε πως την είχε εξαπατήσει, ήταν πια αργά. Τουλάχιστον, όμως, αναγνώρισε τον  33χρονο από τις φωτογραφίες σεσημασμένων που της έδειξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας. Στο μεταξύ, ερευνάται αν έχει εξαπατήσει και άλλους ανυποψίαστους ηλικιωμένους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης