Πάτρα: Παρέσυρε ηλικιωμένο και τον εγκατέλειψε

Πάτρα: Παρέσυρε ηλικιωμένο και τον εγκατέλειψε

Σε κεντρική διασταύρωση της πόλης - Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άντρας ο οποίος αναζητείται, παρέσυρε τα ξημερώματα της Κυριακής έναν 67χρονο ο οποίος διέσχιζε κάθετα το δρόμο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά


Πάτρα: Παρέσυρε ηλικιωμένο και τον εγκατέλειψε
«Χτενίζουν» την Πάτρα οι αστυνομικοί της Τροχαίας για να εξακριβώσουν τα στοιχεία ταυτότητας ενός άγνωστου προς το παρόν ασυνείδητου οδηγού, που προκάλεσε σοβαρό τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη σε κεντρική διασταύρωση της πόλης.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άντρας ο οποίος αναζητείται, παρέσυρε τα ξημερώματα της Κυριακής έναν 67χρονο ο οποίος διέσχιζε κάθετα το δρόμο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά. Όμως, αντί ο οδηγός να σταματήσει για να βοηθήσει τον αιμόφυρτο άνδρα, πάτησε γκάζι και έγινε καπνός.

Κλείσιμο
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος. Οι άνδρες της τροχαίας συνέλεξαν από τον τόπο του ατυχήματος τμήματα του υπαίτιου αυτοκινήτου και προσπαθούν να εξακριβώσουν τον τύπο του, ενώ ερευνούν και οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης