Τσιγγάνα άρπαξε μεγάλο ποσό από ηλικιωμένο αλλά την έπιασαν

Τσιγγάνα άρπαξε μεγάλο ποσό από ηλικιωμένο αλλά την έπιασαν

Η 30χρονη εντοπίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά από τους αστυνομικούς που ανταποκρίθηκαν άμεσα στις φωνές του 79χρονου άνδρα και ακινητοποιήθηκε

Τσιγγάνα άρπαξε μεγάλο ποσό από ηλικιωμένο αλλά την έπιασαν
Δεν ήταν και τόσο... «ελαφρύ» το χέρι της νεαρής τσιγγάνας που μπήκε στην τσέπη ενός ηλικιωμένου στην Ζάκυνθο και άρπαξε το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε ένα αρκετά σημαντικό χρηματικό ποσό! Το θύμα την πήρε είδηση αμέσως και άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Η 30χρονη γυναίκα εντοπίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που ανταποκρίθηκαν άμεσα στις φωνές του 79χρονου άνδρα και ακινητοποιήθηκε. Κατά την έρευνα στην οποία υποβλήθηκε, βρέθηκε πάνω της το κλεμμένο πορτοφόλι με ακέραια τα 1.300 ευρώ και 150 δολάρια Καναδά που είχε μέσα.

Κλείσιμο
Το πορτοφόλι και το περιεχόμενό του επιστράφηκαν στον ηλικιωμένο, ενώ η τσιγγάνα «μακρυχέρα» συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα για κλοπή, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου. Η έρευνα συνεχίζεται, για να εξακριβωθεί αν έχει «ξαφρίσει» και άλλους ηλικιωμένους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης