Φθιώτιδα: Περίμεναν να φύγουν για να τους αδειάσουν το σπίτι

Φθιώτιδα: Περίμεναν να φύγουν για να τους αδειάσουν το σπίτι

Οι άγνωστοι εισβολείς είχαν καταστρέψει τα έπιπλα και άλλα αντικείμενα προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές και είχαν αρπάξει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό, τα χρυσαφικά της οικογένειας, μία τηλεόραση και δυο κυνηγετικές καραμπίνες

Φθιώτιδα: Περίμεναν να φύγουν για να τους αδειάσουν το σπίτι
Υπομονετικοί ήταν οι δράστες της διάρρηξης στο σπίτι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στην παραλία του Καινούριου, στο δήμο Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας. Είχαν στήσει... καραούλι όλη τη νύχτα περιμένοντας να φύγουν οι ιδιοκτήτες για την δουλειά τους και ύστερα έδρασαν ανενόχλητοι.

Όταν επέστρεψαν η σύζυγος του ιδιοκτήτη μαζί με τον γιο της, βρήκαν το σπίτι λεηλατημένο! Οι άγνωστοι εισβολείς είχαν καταστρέψει τα έπιπλα και άλλα αντικείμενα προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές και είχαν αρπάξει ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό, τα χρυσαφικά της οικογένειας, μία τηλεόραση και δυο κυνηγετικές καραμπίνες. 

Κλείσιμο
Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Καμένων Βούρλων βρήκαν ίχνη από ροδιές που ανήκουν στο αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες και προσπαθούν να τους εντοπίσουν. Εξετάζουν, μάλιστα, την πιθανότητα να πρόκειται για τους ίδιους που διέρρηξαν άλλο ένα σπίτι στον οικισμό Λεβέντη, σε πολύ κοντινή περιοχή.

*** Πλούσια ήταν η λεία των αγνώστων διαρρηκτών που εισέβαλαν στο εργοστάσιο μεταλλικών σιδεροκατασκευών ενός 47χρονου στο Κεφαλάρι Δράμας. Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, «σήκωσαν» δυο υδρόψυκτες μηχανές, έναν ενισχυτή και ένα αερόθερμο συνολικής αξίας 33.300 ευρώ και εξαφανίστηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης