Λάρισα: Αντάλλασσαν... κλοπιμαία οι διαρρήκτες αυτοκινήτων!

Λάρισα: Αντάλλασσαν... κλοπιμαία οι διαρρήκτες αυτοκινήτων!

Οι δράστες ηλικίας 32 και 30 χρόνων συνελήφθησαν από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μόλις διέρρηξαν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα

Λάρισα: Αντάλλασσαν... κλοπιμαία οι διαρρήκτες αυτοκινήτων!
Δυο- δυο χτυπούσαν τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Λάρισα δυο νεαροί Έλληνες, αλλά δεν αρκούνταν σε όσα άρπαζαν οι ίδιοι από μέσα. Έκαναν και... ανταλλαγές κλοπιμαίων με έναν 28χρονο Αλβανό που συνελήφθη δυο ημέρες νωρίτερα για τον ίδιο λόγο! Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα αν είχαν ενώσει τις δυνάμεις τους και αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές.

Οι δράστες ηλικίας 32 και 30 χρόνων συνελήφθησαν από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μόλις διέρρηξαν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, αλλά έγιναν αντιληπτοί πριν προλάβουν να κλέψουν κάτι και τράπηκαν σε φυγή. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος είχε διαρρήξει άλλα δυο οχήματα τις προηγούμενες ημέρες και είχε αρπάξει ένα ράδιο- cd player, προσωπικά έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα που βρέθηκαν στο σπίτι του.

Κλείσιμο
Όμως, μαζί με αυτά, βρέθηκε και μια τσάντα με έναν φορητό υπολογιστή και τα παρελκόμενά του που είχε προμηθευτεί από τον αλλοδαπό «συνάδελφό» του! Βρέθηκαν, ακόμη, δυο ποδήλατα η προέλευση των οποίων ερευνάται, μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους 0,3 γραμμαρίου, τρεις σουγιάδες, τρία κατσαβίδια, ένας κόφτης μετάλλων, τέσσερα ζευγάρια γυαλιών ηλίου και ένα ζευγάρι γάντια. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας με κατηγορίες κατά περίπτωση για διακεκριμένες κλοπές, απόπειρα κλοπής, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοφορία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης