Αλεξανδρούπολη: Ο σκύλος της Δίωξης μύρισε το χασίς

Αλεξανδρούπολη: Ο σκύλος της Δίωξης μύρισε το χασίς

Ξετρύπωσε τη μια μετά την άλλη τις έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 152,4 γραμμαρίων που είχε στην κατοχή του ο ένοικος του σπιτιού

Αλεξανδρούπολη: Ο σκύλος της Δίωξης μύρισε το χασίς
Τα αλάνθαστα ρουθούνια του εκπαιδευμένου σκύλου της Δίωξης Ναρκωτικών δεν δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν το χασίς που έκρυβε στο σπίτι του ένας 47χρονος, κατά την διάρκεια της έρευνας που έγινε από τους αστυνομικούς οι οποίοι είχαν σχετικές πληροφορίες.

Ο σκύλος ανιχνευτής ξετρύπωσε τη μια μετά την άλλη τις έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 152,4 γραμμαρίων που είχε στην κατοχή του ο ένοικος του σπιτιού, μαζί με μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας τα οποία κατασχέθηκαν. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο που οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης η οποία του άσκησε δίωξη για κατοχή ναρκωτικών, ενώ η Δίωξη ερευνά και αν διακινούσε το παράνομο εμπόρευμα που είχε στην κατοχή του.

Κλείσιμο
*** Μέσα στα… εσώρουχά του είχε κρύψει τα ναρκωτικά που μετέφερε ένας νεαρός Αλβανός, πιστεύοντας ότι δεν θα εντοπίζονταν σε περίπτωση έρευνας από τους αστυνομικούς! Όμως, οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν στην Πάτρα, αποδείχθηκαν ικανότατοι και ανακάλυψαν τη συσκευασία με τα 104 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο 21χρονος αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης