Τον έπιασαν πάνω στο «αλισβερίσι» με ναρκωτικά και τους άρχισε στις γροθιές!

Τον έπιασαν πάνω στο «αλισβερίσι» με ναρκωτικά και τους άρχισε στις γροθιές!

Όταν οι κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από τους αστυνομικούς της τοπικής Ασφαλείας που πήγαν για έρευνα στο σπίτι του, ο ύποπτος τους υποδέχθηκε με... ξύλο

Τον έπιασαν πάνω στο «αλισβερίσι» με ναρκωτικά και τους άρχισε στις γροθιές!
Οι διπλές... εμπορικές συναλλαγές ενός άντρα από το Αίγιο, που έκανε αλισβερίσι τόσο για ναρκωτικά όσο και για αδασμολόγητο καπνό, έγιναν αντιληπτές από τους αστυνομικούς της τοπικής Ασφαλείας που πήγαν για έρευνα στο σπίτι του. Όμως, ο ύποπτος τους υποδέχθηκε με... γροθιές!

Ο 32χρονος Έλληνας αντιστάθηκε σθεναρά για να αποφύγει τη σύλληψη και επιτέθηκε  στους αστυνομικούς απωθώντας και χτυπώντας τους, πριν καταφέρουν να τον ακινητοποιήσουν και να του βάλουν χειροπέδες. Κατά την έρευνα που ακολούθησαν, οι άνδρες της Ασφάλειας βρήκαν στο σπίτι 424 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία ο νεαρός σχεδίαζε να διακινήσει, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, μια σιδερογροθιά και ένα κινητό.

Κλείσιμο
Από το κέρδη που είχε από την πώληση των ναρκωτικών, ο 32χρονος αγόραζε από αγνώστους λαθραίο καπνό 296 γραμμάρια του οποίου βρέθηκαν στο σπίτι του. Ο  εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αιγίου του άσκησε δίωξη για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, παράνομη οπλοκατοχή και αντίσταση. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης