Δράμα: Καταδίωξη Βουλγάρων που λεηλάτησαν υποσταθμό της ΔΕΗ

Δράμα: Καταδίωξη Βουλγάρων που λεηλάτησαν υποσταθμό της ΔΕΗ

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι οι αλλοδαποί θα μετέφεραν τα κλεμμένα καλώδια στο κτήμα ενός 34χρονου για να τα κρύψουν κι έτσι  συνελήφθη και αυτός 

Δράμα: Καταδίωξη Βουλγάρων που λεηλάτησαν υποσταθμό της ΔΕΗ
Τα δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα που κινούνταν το ένα πίσω από το άλλο σε αγροτικούς δρόμους στην ευρύτερη περιοχή της Δράμας έκαναν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που περιπολούσαν στην περιοχή να υποψιαστούν ότι κάτι ύποπτο έκρυβαν οι επιβάτες τους. Και βεβαιώθηκαν, όταν προσπάθησαν να τους σταματήσουν για έλεγχο και εκείνοι τράπηκαν σε φυγή.

Οι τρεις Βούλγαροι ηλικίας 50, 23 και 42 χρόνων κατάφεραν να ξεφύγουν από την καταδίωξη με το ένα από τα αυτοκίνητα και μόνο ο πρώτος εντοπίστηκε την επόμενη ημέρα και συνελήφθη, ενώ ο 28χρονος ομοεθνής τους που βρισκόταν στο δεύτερο αυτοκίνητο συνελήφθη παρά την σθεναρή αντίσταση που προέβαλε. Στα δυο αυτοκίνητα βρέθηκαν τρία πηνία χαλκού και 20 μέτρα τεμαχισμένα καλώδια χαλκού, τα οποία οι δράστες είχαν ξηλώσει από έναν υποσταθμό της Δ.Ε.Η. σε αγροτική περιοχή του Φωτολίβους Δράμας και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε..

Κλείσιμο
Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν τα διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσαν οι τέσσερις Βούλγαροι, δυο μαχαίρια μήκους 26 εκατοστών το καθένα, έξι ζευγάρια γάντια, ένας σκούφος και τέσσερα κινητά. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι οι αλλοδαποί θα μετέφεραν τα κλεμμένα καλώδια στο κτήμα ενός 34χρονου για να τα κρύψουν κι έτσι  συνελήφθη και αυτός και οδηγήθηκαν όλοι στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για διακεκριμένες κλοπές και φθορές, αντίσταση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης