Ζάκυνθος: Ξέρουν τον παρ’ ολίγον δολοφόνο και τον αναζητούν

Ζάκυνθος: Ξέρουν τον παρ’ ολίγον δολοφόνο και τον αναζητούν

Δράστης και θύμα είχαν αρχίσει να διαπληκτίζονται για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους στην περιοχή Αλυκές της Zακύνθου και ο 28χρονος απείλησε τον 38χρονο ότι θα τον σκοτώσει...

Ζάκυνθος: Ξέρουν τον παρ’ ολίγον δολοφόνο και τον αναζητούν
Ένας 28χρονος Έλληνας είναι ο δράστης της δολοφονικής απόπειρας που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Ζάκυνθο, με θύμα έναν 38χρονο άνδρα ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Πάτρας. Για τον εντοπισμό του βρίσκεται σε εξέλιξη ευρεία αστυνομική επιχείρηση.

Δράστης και θύμα είχαν αρχίσει να διαπληκτίζονται για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους στην περιοχή Αλυκές της Zακύνθου και ο 28χρονος απείλησε τον 38χρονο ότι θα τον σκοτώσει. Όμως, εκείνος συνέχισε να καβγαδίζει μαζί του και ο δράστης έβγαλε ένα πιστόλι με το οποίο τον πυροβόλησε δύο φορές και τράπηκε σε φυγή!

Κλείσιμο
Το θύμα μεταφέρθηκε στην Πάτρα τραυματισμένο στο χέρι και στην πλευρική χώρα και, αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, παρέμεινε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Την προανάκριση για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης διενεργεί η Ασφάλεια, ενώ σε βάρος του δράστη σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης