Μεσσηνία: Έσπασε το καλώδιο του ασανσέρ και έπεσε στο φρεάτιο

Μεσσηνία: Έσπασε το καλώδιο του ασανσέρ και έπεσε στο φρεάτιο

Οι εναγώνιες κραυγές της άτυχης γυναίκας κινητοποίησαν τον σύζυγό της, που όμως στάθηκε αδύνατο να την βοηθήσει να βγει και χρειάστηκε να καλέσει την Πυροσβεστική ενώ στον τόπο του ατυχήματος έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Μεσσηνία: Έσπασε το καλώδιο του ασανσέρ και έπεσε στο φρεάτιο
Τύχη «βουνό» είχε η σύζυγος ενός ιχθυοπώλη, που βρέθηκε στο κενό όταν έσπασε το συρματόσχοινο του εσωτερικού ανελκυστήρα στο κατάστημά τους στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας και γκρεμίστηκε με πάταγο μαζί με τον κλωβό στον πυθμένα του φρεατίου, ευτυχώς χωρίς να υποστεί σοβαρό τραυματισμό!

Οι εναγώνιες κραυγές της άτυχης γυναίκας κινητοποίησαν τον σύζυγό της, που όμως στάθηκε αδύνατο να την βοηθήσει να βγει και χρειάστηκε να καλέσει την Πυροσβεστική ενώ στον τόπο του ατυχήματος έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν την γυναίκα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

Κλείσιμο
Οι γιατροί την υπέβαλαν σε εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο ήταν αρκετά ταραγμένη. Ομάδα πραγματογνωμόνων διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα στο εσωτερικό ασανσέρ που οδηγεί στο υπόγειο του ιχθυοπωλείου την στιγμή που το χρησιμοποίησε. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης