Συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή στην Κρήτη

Συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή στην Κρήτη

Στο σπίτι ενός 47χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα για τα οποία δεν είχε εκδοθεί άδεια κατοχής -  Ο κάτοχός τους συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου

Συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή στην Κρήτη
Δυο συλλήψεις έκαναν οι άνδρες των αστυνομικών υπηρεσιών σε διαφορετικές περιοχές της Κρήτης, στο πλαίσιο ερευνών για την παράνομη κατοχή οπλισμού. Η πρώτη από αυτές έγινε σε περιοχή του δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο.

Κατά την έρευνα που έγινε από τους αστυνομικούς της τοπικής Ασφαλείας στο σπίτι ενός 47χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα για τα οποία δεν είχε εκδοθεί άδεια κατοχής. Ο κάτοχός τους συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Κλείσιμο
*** Η δεύτερη σύλληψη έγινε σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας, όπου οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αγίου Μύρωνα έκαναν έρευνα στην κατοικία ενός 47χρονου Έλληνα και ανακάλυψαν 50 φυσίγγια πυροβόλου όπλου τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης