Κατερίνη: Βενζινάδικο πωλούσε λαθραία ποτά και τσιγάρα

Κατερίνη: Βενζινάδικο πωλούσε λαθραία ποτά και τσιγάρα

Στο πρατήριο και την αποθήκη βρέθηκαν 85 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ταινία του ειδικού φόρου κατανάλωσης και 73 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών για τις οποίες δεν υπήρχαν παραστατικά

Κατερίνη: Βενζινάδικο πωλούσε λαθραία ποτά και τσιγάρα
Δεν ήταν αρκετά τα έσοδα από τις πωλήσεις βενζίνης και πετρελαίου για το ανδρόγυνο που διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων σε ένα χωριό της Πιερίας και το μετέτρεψαν σε σούπερ μάρκετ διακίνησης... λαθραίων προϊόντων, διαθέτοντας στους πελάτες τους αδασμολόγητα ποτά και τσιγάρα!

Κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας, βρήκαν στο πρατήριο και την αποθήκη του 85 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ταινία του ειδικού φόρου κατανάλωσης και 73 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών για τις οποίες δεν υπήρχαν παραστατικά και δεν είχαν καταβληθεί δασμοί. Η 46χρονη ιδιοκτήτρια συνελήφθη και λίγο αργότερα βρέθηκε με χειροπέδες και ο 52χρονος σύζυγός της, όταν στο σπίτι τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 290 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Κλείσιμο
Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης κατηγορούμενο για παράβαση της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε και πρόσθετη δικογραφία καθώς διαπιστώθηκε ότι ένα καφενείο της ιδιοκτησίας τους λειτουργούσε χωρίς να έχει εκδοθεί η νόμιμη άδεια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος!

*** Έφερνε από την πατρίδα του λαθραία ποτά ένας 36χρονος Βούλγαρος που συνελήφθη στον Προμαχώνα μόλις πέρασε τα σύνορα, από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Σε έλεγχο που έγινε στο αυτοκίνητό του, βρέθηκαν 180 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών για τις οποίες δεν είχε καταβάλλει τους αναλογούντες δασμούς και κατασχέθηκαν. Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης