Η παρενόχληση σε ζευγάρι κατέληξε σε ξυλοδαρμό!

Η παρενόχληση σε ζευγάρι κατέληξε σε ξυλοδαρμό!

Ο σύζυγός της, που παρακολουθούσε από κοντινή απόσταση, την είδε να τσακώνεται με τους δυο νεαρούς και πλησίασε για να τους ζητήσει το λόγο

Η παρενόχληση σε ζευγάρι κατέληξε σε ξυλοδαρμό!
Έρμαιο στις άγριες διαθέσεις δυο νεαρών «νταήδων» βρέθηκε ένα ζευγάρι ηλικίας 65 και 64 χρόνων στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα ο σύζυγος να καταλήξει στο νοσοκομείο! Όλα ξεκίνησαν από ένα σεξιστικό υπονοούμενο που είπαν οι δράστες στη γυναίκα, όταν την είδαν να πετάει σκουπίδια σε έναν κάδο απορριμμάτων. 

Ο σύζυγός της, που παρακολουθούσε από κοντινή απόσταση, την είδε να τσακώνεται με τους δυο νεαρούς και πλησίασε για να τους ζητήσει το λόγο. Εκείνοι, όμως, βγήκαν από το αυτοκίνητό τους και του επιτέθηκαν χτυπώντας τον άγρια! Αμέσως μετά, τράπηκαν σε φυγή, ενώ η 64χρονη καλούσε σε βοήθεια. Ο τραυματισμένος άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, όπου έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τους «παλικαράδες».

Κλείσιμο
Με τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου που συγκράτησε το ζευγάρι, εντοπίστηκε ένας 27χρονος και προσήχθη στο 1ο αστυνομικό τμήμα, όπου τον αναγνώρισε η σύζυγος του τραυματία και κρατείται για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Τα στοιχεία του δεύτερου «νταή» που κατοικεί στον Προφήτη Ηλία, είναι γνωστά στους αστυνομικούς και αναζητείται.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης