Αλεξανδρούπολη: Σφαγίασε τη μητέρα του πριν επιστρέψει στο ψυχιατρείο!

Αλεξανδρούπολη: Σφαγίασε τη μητέρα του πριν επιστρέψει στο ψυχιατρείο!

Οι γιατροί του ψυχιατρείου του είχαν χορηγήσει άδεια -Το άγριο έγκλημα συνέβη το απόγευμα της Κυριακής


Αλεξανδρούπολη: Σφαγίασε τη μητέρα του πριν επιστρέψει στο ψυχιατρείο!
Σε οικογενειακή τραγωδία οδήγησε η απόφαση των γιατρών ψυχιατρικής κλινικής της Αλεξανδρούπολης να χορηγήσουν άδεια σε έναν νοσηλευόμενο για να επισκεφθεί την μητέρα του. Λίγη ώρα πριν αναχωρήσει για την επιστροφή του, την σκότωσε!

Το άγριο έγκλημα συνέβη γύρω στις 19:00 της Κυριακής, την ώρα που ο 35χρονος μητροκτόνος επρόκειτο να αναχωρήσει από το πατρικό του σπίτι στο Ρήγιο Διδυμοτείχου για να επιστρέψει στην κλινική όπου νοσηλευόταν, καθώς έληγε η άδεια που του είχε δοθεί.

Κλείσιμο
Κάτω από ανεξακρίβωτες συνθήκες, όμως, επιτέθηκε στην 75χρονη μητέρα του και την τραυμάτισε με ένα μαχαίρι στο λαιμό! Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και στο σπίτι κλήθηκαν αστυνομικοί που τον συνέλαβαν, ενώ η άτυχη ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Διδυμοτείχου που διενεργούν προανάκριση, ερευνούν κάτω από ποιες συνθήκες εγκρίθηκε η άδεια στον 35χρονο, αν υπήρχε εκτίμηση πως ήταν επικίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και αν υπάρχουν ευθύνες των γιατρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης