Κρήτη:Το ελικόπτερο εντόπισε χασισοφυτεία με πλούσια πειστήρια

Κρήτη:Το ελικόπτερο εντόπισε χασισοφυτεία με πλούσια πειστήρια

Συναγερμός στις αρμόδιες αρχές - Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ασφαλείας, της Ομάδας Ειδικών Αποστολών, της Ο.Π.Κ.Ε. και των Τ.Α.Ε. απέκλεισαν αμέσως την περιοχή

Κρήτη:Το ελικόπτερο εντόπισε χασισοφυτεία με πλούσια πειστήρια
«Οργώνουν» το Μυλοπόταμο οι αστυνομικές δυνάμεις του Ρεθύμνου, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν τους άγνωστους προς το παρόν καλλιεργητές μιας χασισοφυτείας, η οποία εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης από τις εναέριες περιπολίες του ελικοπτέρου της Αστυνομίας. 

Αμέσως μόλις ο πιλότος διέκρινε τη φυτεία σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου, σήμανε συναγερμό. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, της Ασφαλείας, της Ομάδας Ειδικών Αποστολών, της Ο.Π.Κ.Ε. και των Τ.Α.Ε. απέκλεισαν αμέσως την περιοχή, όμως οι χασισοκαλλιεργητές είτε πρόλαβαν να διαφύγουν ή δεν είχαν  πάει ακόμη στο χώρο.

Κλείσιμο
Πάντως, εκτός από τα 29 δενδρύλλια κάνναβης, που είχαν ύψος ως και τρία μέτρα και βρίσκονταν στο στάδιο της συγκομιδής, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση της φυτείας και εξετάζονται από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνου για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό, που θα αποκαλύψουν τα στοιχεία των δραστών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης