Τη Δευτέρα θα απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου ο 72χρονος που σκότωσε με δύο πυροβολισμούς, στο στομάχι και το στήθος τον 79χρονο αδερφό του.
Το φονικό έγινε όταν ο 72χρονος πυροβόλησε τρεις φορές τον αδελφό του, στην κοιλιακή χώρα μετά από έντονη λογομαχία λόγω των οικογενειακών και κτηματικών διαφορών που είχαν για πολλά χρόνια.
Νωρίτερα μέσα σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 79χρονου με την είδηση της δολοφονίας του να έχει βυθίσει στο πένθος το χωριό του Καλαμάκιου Ζακύνθου.
Το τελευταίο αντίο, στο 79χρονο είπαν συγγενείς και φίλοι στο κοιμητήριο του Αγίου Ιωάννη.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.