Σπείρα νεαρών άνοιγε εξοχικά στην Κέρκυρα

Σπείρα νεαρών άνοιγε εξοχικά στην Κέρκυρα

Ως τώρα, μεταξύ άλλων, έχουν εξιχνιαστεί τρεις διαρρήξεις παραθεριστικών κατοικιών στην περιοχή του Κάβου με λεία κυρίως κινητά και άλλα αντικείμενα

Σπείρα νεαρών άνοιγε εξοχικά στην Κέρκυρα
Στα πράσα έπιασαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. πέντε νεαρούς Έλληνες που είχαν βάλει στο μάτι τις εξοχικές κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή της Λευκίμμης στην Κέρκυρα. Οι δράστες, μεταξύ των οποίων είναι και ανήλικοι, είχαν ήδη διαπράξει συνολικά πέντε κλοπές ενώ ερευνάται αν κρύβονται πίσω και από άλλες.

Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί τρεις διαρρήξεις παραθεριστικών κατοικιών στην περιοχή του Κάβου με λεία κυρίως κινητά και άλλα αντικείμενα, μια διάρρηξη σε αυτοκίνητο στην ίδια περιοχή και η κλοπή μιας μοτοσυκλέτας από την ευρύτερη περιοχή, η οποία είχε γίνει στις 16 Ιουνίου. Στην κατοχή των πέντε δραστών ηλικίας από 15 ως 26 χρόνων, κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Κλείσιμο
Μετά την προανάκριση που ολοκλήρωσε το αστυνομικό τμήμα Λευκιμμαίων, οι νεαροί συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που τους άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, ενώ οι γονείς των ανηλίκων θα κατηγορηθούν για την πλημμελή εποπτεία τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης