Συμβολική κατάληψη των δικαστηρίων Πειραιά από τους δικηγόρους

Συμβολική κατάληψη των δικαστηρίων Πειραιά από τους δικηγόρους

Διαμαρτύρονται για την μεταφορά τους - Ο Δικηγορικός Σύλλογος της πόλης μιλάει για προεκλογική κοροϊδία και προαναγγέλλει κινητοποιήσεις

Συμβολική κατάληψη των δικαστηρίων Πειραιά από τους δικηγόρους
Για εμπαιγμό που κυρίως εξελίχθηκε στην προεκλογική περίοδο μιλάει ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά σε ό,τι αφορά στο κρίσιμο για την πόλη και τον νομικό της κόσμο θέμα της μεταστέγασης των δικαστηρίων από το κέντρο του μεγάλου λιμανιού στην οδό Θηβών και το Δήμο Αγ. Ι. Ρέντη.

Με σημερινή τους παράσταση διαμαρτυρίας οι δικηγόροι της πόλης αντιδρούν στο τελικό- όπως διαφαίνεται- σχέδιο μεταφοράς των δικαστηρίων εκτός της πόλης του Πειραιά μιλώντας για ενέργεια απαξίωσης του επαγγέλματος τους και ουσιαστικού μαρασμού της πόλης.

Κλείσιμο
Θα πρέπει να τονίσουμε πως ενδεχόμενη μεταφορά από τον Πειραιά στην οδό Θηβών θα σημάνει πλήρη μετατόπιση σειράς δραστηριοτήτων από το λιμάνι με τεράστιο οικονομικό αντίκτυπο σε μια πόλη που ούτως ή άλλως οικονομικά δοκιμάζεται. Οι κινητοποιήσεις του ΔΣΠ πάντως αναμένεται να κλιμακωθούν ενώ η προοπτική κι άλλων κινητοποιήσεων ακόμα και απεργιακής παραμένει ανοικτή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης