Καβάλα: Από λαθρέμπορος έγινε… χασισοκαλλιεργητής!

Καβάλα: Από λαθρέμπορος έγινε… χασισοκαλλιεργητής!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη μεγάλη φυτεία που καλλιεργούσε ο ύποπτος 59χρονος με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου

Καβάλα: Από λαθρέμπορος έγινε… χασισοκαλλιεργητής!
Πλούσιο παρελθόν στο… λαθρεμπόριο τσιγάρων είχε ένας 59χρονος από χωριό της Καβάλας, αλλά οι απανωτές συλλήψεις και καταδίκες του τον έκαναν να στρέψει την «επαγγελματική» του ενασχόληση σε άλλες παρανομίες, όπως την… χασισοκαλλιέργεια!

Ωστόσο, και αυτή η δραστηριότητά του έφτασε στα αυτιά των αστυνομικών του τοπικού τμήματος Χρυσούπολης, που αναζήτησαν τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου, μαζί με τον οποίο έκαναν έρευνα στο σπίτι του 59χρονου στην κοινότητα Χρυσοχώρι. Ο τετράποδος ανιχνευτής δεν δυσκολεύτηκε να εντοπίσει τη μεγάλη φυτεία που καλλιεργούσε ο ύποπτος στην περιοχή.

Κλείσιμο
Συνολικά, βρέθηκαν 91 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,30 εκατοστών ως δυο μέτρων, τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ ο καλλιεργητής συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας που του άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.

*** Χρειάστηκαν πολυήμερες έρευνες από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, για να πέσει στα χέρια τους ένας 47χρονος που καλλιεργούσε τέσσερα χασισόδεντρα ύψους 1,20 ως 2,40 μέτρων στο σπίτι του στη Σαμοθράκη. Οι ίδιοι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει και μια φυτεία από 70 «ορφανά» δενδρύλλια, τα οποία καταστράφηκαν επί τόπου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης