Στα χέρια της αστυνομίας οι ληστές της 41χρονης ταχυδρόμου στην Ηλεία

Στα χέρια της αστυνομίας οι ληστές της 41χρονης ταχυδρόμου στην Ηλεία

Οι τέσσερις από τους δράστες, που φορούσαν κουκούλες και γάντια, την είχαν χτυπήσει και είχαν διαφύγει με αυτοκίνητο στο οποίο τους περίμενε ο πέμπτος συνεργός τους

Στα χέρια της αστυνομίας οι ληστές της 41χρονης ταχυδρόμου στην Ηλεία
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται πλέον όλοι οι κακοποιοί που είχαν ληστέψει στις 2 Ιουνίου μια 41χρονη ταχυδρομικό διανομέα στο Λευκοχώρι Ηλείας και είχαν αρπάξει την τσάντα της που περιείχε 12.000 ευρώ για την πληρωμή συντάξεων σε δικαιούχους της περιοχής.

Η ληστεία είχε γίνει μέσα στο σπίτι μιας 90χρονης στο οποίο βρισκόταν η 41χρονη για να της καταβάλλει την σύνταξή της. Οι τέσσερις από τους δράστες, που φορούσαν κουκούλες και γάντια, την είχαν χτυπήσει και είχαν διαφύγει με αυτοκίνητο στο οποίο τους περίμενε ο πέμπτος συνεργός τους. Την επομένη, όμως, είχαν συλληφθεί τρεις από αυτούς, δύο αδέλφια ηλικίας 26, 25 χρόνων και ένας 22χρονος.

Κλείσιμο
Σε βάρος των άλλων δυο ηλικίας 23 και 26 χρόνων είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και  ληστεία κατά συναυτουργία και αναζητούνταν. Τελικά, εντοπίστηκαν στην Αμαλιάδα όπου συνελήφθησαν και θα ακολουθήσουν το «δρόμο» των συνεργών τους που έχουν προφυλακιστεί.

Την τσάντα μιας 34χρονης πεζής επιχείρησε να αρπάξει στο Ναύπλιο ένας 22χρονος τσιγγάνος και, όταν εκείνη αντιστάθηκε, δε δίστασε να τη χτυπήσει για να την πάρει και να φύγει τρέχοντας. Όμως, αστυνομικοί από τέσσερις υπηρεσίες ξεκίνησαν έρευνες και κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του φορέσουν χειροπέδες. Η τσάντα με τα χρήματα και προσωπικά αντικείμενα που περιείχε βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της, ενώ ο νεαρός δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου κατηγορούμενος για ληστεία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης