Περιπέτεια για ζευγάρι Γάλλων: Ξεκίνησαν για βόλτα αλλά χάθηκαν στον Ψηλορείτη

Περιπέτεια για ζευγάρι Γάλλων: Ξεκίνησαν για βόλτα αλλά χάθηκαν στον Ψηλορείτη

Τελικά μετά τις 21:30 τη νύχτα οι άντρες που έκαναν τις έρευνες επί ώρες, κατάφεραν να εντοπίσουν το ζευγάρι που για αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε

Περιπέτεια για ζευγάρι Γάλλων: Ξεκίνησαν για βόλτα αλλά χάθηκαν στον Ψηλορείτη
Θέλησαν να κάνουν μια βόλτα με το αυτοκίνητο από τη Γέργερη μέχρι το δάσος του Ρούβα και χάθηκαν στο... Σκίνακα! Ο λόγος για ένα ζευγάρι Γάλλων τουριστών που μπήκε σε περιπέτειες το απόγευμα της Τρίτης όταν ξεκίνησε με τα αυτοκίνητό του για μία βόλτα αλλά τελικά βρέθηκε χαμένο στον Ψηλορείτη με την αστυνομία και την πυροσβεστική να το αναζητά.

Σύμφωνα με το irakliolive
Κλείσιμο
, το ζευγάρι με το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο πέρασε το δάσος του Ρούβα χωρίς να το δει και βρέθηκε στον Σκίνακα, στον Ψηλορείτη, αφού υπάρχει χωματόδρομος που συνδέει τις περιοχές. Εκεί όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, το αμάξι έπαθε ζημιά και οι δύο Γάλλοι αναγκάστηκαν να κατέβουν από το όχημα και να αρχίσουν να κινούνται με τα πόδια.

Παράλληλα κάλεσαν και το 112 καλώντας σε βοήθεια. Αμέσως έσπευσαν στην περιοχή τζιπ της Ελληνικής Αστυνομίας για να τους εντοπίσουν. Από τις 16:00 το απόγευμα ξεκίνησαν οι έρευνες ωστόσο το ζευγάρι ήταν... άφαντο. Μόνο στα τηλέφωνα μπορούσε να το εντοπίσει η ΕΛΑΣ.

Κλήθηκε και η ΕΜΑΚ να συνδράμει στις έρευνες αλλά το ζευγάρι δε φαινόταν πουθενά αφού είχε πάρει τα μονοπάτια του βουνού και κινούνταν ανάμεσα σε Ρούβα και Ανώγεια.

Τελικά μετά τις 21:30 τη νύχτα οι άντρες που έκαναν τις έρευνες επί ώρες, κατάφεραν να εντοπίσουν το ζευγάρι που για αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης