Ιατρείο Θηλασμού στο Κέντρο Υγείας Παιδιού Καισαριανής

Ιατρείο Θηλασμού στο Κέντρο Υγείας Παιδιού Καισαριανής

Εξειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας ενημερώνουν έγκυες και μητέρες, με ατομικές ή ομαδικές συναντήσεις

Ιατρείο Θηλασμού στο Κέντρο Υγείας Παιδιού Καισαριανής
Τουλάχιστον οκτώ στις δέκα νέες Ελληνίδες μαμάδες επιθυμούν να θηλάσουν τα μωρά τους, ωστόσο μόλις το 40% των λεχώνων το καταφέρνουν για τον πρώτο μήνα της ζωής του μωρού. Μετά τις 40 ημέρες, το ποσοστό των θηλάζουσων μητέρων πέφτει στο 11%, με τις περισσότερες δε να δηλώνουν ότι χρειάζονται υποστήριξη για την εδραίωση και τη συνέχεια του θηλασμού του μωρού.
 
Τα απογοητευτικά αυτά στοιχεία του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού για το μητρικό θηλασμό στη χώρα μας δρομολόγησαν τη λειτουργία Ιατρείου Θηλασμού στο Κέντρο Υγείας Παιδιού Καισαριανής από το φορέα «Αλκυόνη», που έχει αναλάβει εθνική πρωτοβουλία για την προαγωγή του μητρικού θηλασμού.

Κλείσιμο
Στο πλαίσιο του Ιατρείου Θηλασμού εξειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας ενημερώνουν έγκυες και μητέρες, με ατομικές ή ομαδικές συναντήσεις.

Το Ιατρείο Θηλασμού εξυπηρετεί κατοίκους του Δήμου Καισαριανής και των γύρω δήμων. Λειτουργεί κάθε Δευτέρα 15:00 έως 17:00. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού μπορούν να καλούν καθημερινά 09.00-14.00 στο τηλέφωνο 210-7701557 (αρμόδια κυρία Λόλου).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης