Κοκαΐνη και... μπαρμπούτι σε διαμέρισμα- λέσχη στην Σπάρτη!

Κοκαΐνη και... μπαρμπούτι σε διαμέρισμα- λέσχη στην Σπάρτη!

Ο ιδιοκτήτης και άλλοι έξι παίκτες ηλικίας από 30 ως 75 χρόνων συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω με τα ζάρια στα χέρια γύρω από το ειδικό τραπέζι

Κοκαΐνη και... μπαρμπούτι σε διαμέρισμα- λέσχη στην Σπάρτη!
Το... γλεντούσαν για τα καλά οι επτά Έλληνες που το είχαν «στρώσει» στο μπαρμπούτι στο διαμέρισμα ενός από αυτούς στη Σπάρτη, όπου είχαν εγκαταστήσει και ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι! Μάλιστα, στα «διαλείμματα» του παράνομου παιχνιδιού έκαναν και χρήση κοκαΐνης!

Οι άνδρες της Ασφαλείας πληροφορήθηκαν τη λειτουργία της αυτοσχέδιας λέσχης και το «χοντρό» τζόγο που παιζόταν εκεί και οργάνωσαν αιφνιδιαστική έφοδο στο διαμέρισμα του 44χρονου που είχε οργανώσει το παράνομο τυχερό παιχνίδι. Ο ιδιοκτήτης και άλλοι έξι παίκτες ηλικίας από 30 ως 75 χρόνων συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω με τα ζάρια στα χέρια γύρω από το ειδικό τραπέζι.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν 2,8 γραμμάρια κοκαΐνης, ένδεκα ζάρια και 1.170 ευρώ που προέρχονταν από τη διενέργεια του τυχερού παιχνιδιού. Οι επτά συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης κατηγορούμενοι για διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης