Σύλληψη 51χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Αιτωλοακαρνανία

Σύλληψη 51χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Αιτωλοακαρνανία

Ο δράστης πυροβόλησε 30χρονο ύστερα από διαπληκτισμό για να τον εκφοβίσει - Κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα 

Σύλληψη 51χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Αιτωλοακαρνανία
Συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ένας ημεδαπός, ηλικίας 51 ετών, σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα σε αγροτική περιοχή στην Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας, ο 51χρονος πυροβόλησε 30χρονο ημεδαπό, με σκοπό να τον εκφοβίσει, ύστερα από διαπληκτισμό που είχαν, τραυματίζοντάς τον στο δεξί κάτω άκρο, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Κλείσιμο
Ο τραυματίας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου παρέμεινε για νοσηλεία.

Για τον εντοπισμό του δράστη ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του, λίγες ώρες αργότερα.

Στην κατοχή του 51χρονου βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα, καθώς και είκοσι οχτώ φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης