Έως και δύο ώρες αναμονή στην ουρά έξω από τη ΦΑΕΕ Αθηνών

Έως και δύο ώρες αναμονή στην ουρά έξω από τη ΦΑΕΕ Αθηνών

Φοροτεχνικοί, λογιστές και επιχειρηματίες σπεύδουν την τελευταία στιγμή να καταθέσουν τα τρίμηνα των επιχειρήσεών τους, προκειμένου να μην περάσει η προθεσμία που λήγει στις 21 του μηνός

Έως και δύο ώρες αναμονή στην ουρά έξω από τη ΦΑΕΕ Αθηνών
Μια διαφορετική... Οδύσσεια περνούν από το πρωί όσοι πήγαν στην Καλλιθέα για να υποβάλουν τις καταστάσεις τριμήνου των επιχειρήσεών τους στη ΦΑΕΕ Αθηνών στην Καλλιθέα. 

Για ακόμη μία φορά, φοροτεχνικοί, λογιστές και επιχειρηματίες σπεύδουν να καταθέσουν τα τρίμηνα των επιχειρήσεών τους, προκειμένου να μην περάσει η προθεσμία που λήγει στις 21 του μηνός και έχουν επιπτώσεις με αποτέλεσμα να σχηματίζονται ατέλειωτες ουρές. Μάλιστα, περιμένουν έως και δύο ώρες στην αναμονή για να τις καταθέσουν με την ταλαιπωρία να μην έχει τέλος.

Κλείσιμο


Ο επικεφαλής της ΦΑΕΕ Αθηνών, προκειμένου να μειώσει την αναμονή και να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, αύξησε τα άτομα που εξυπηρετούν το κοινό. 

Παρόλα αυτά ο κόσμος είναι αγανακτισμένος, όμως είναι και συνειδητοποιημένος καθώς έτρεξε την τελευταία στιγμή για να διεκπεραιώσει τις υποχρεώσεις του.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης