Αχαΐα: Εισαγγελική έρευνα για τον ανήλικο οδηγό λεωφορείου με μαθητές

Αχαΐα: Εισαγγελική έρευνα για τον ανήλικο οδηγό λεωφορείου με μαθητές

Διευθυντές δύο σχολείων υπέβαλαν αναφορά για οδηγό που παρέδωσε το τιμόνι σε 16χρονο όταν εκείνος του έκανε παρατηρήσεις για τις οδηγικές του ικανότητες

Αχαΐα: Εισαγγελική έρευνα για τον ανήλικο οδηγό λεωφορείου με μαθητές
Το δρόμο της δικαιοσύνης πέρνουν οι αναφορές των δύο διευθυντών του γυμνασίου και του λυκείου Δάφνης Καλαβρύτων σύμφωνα με τις οποίες οδηγόες λεωφορείου έδωσε το τιμόνι σχολικού γεμάτου με 40 μαθητές σε 16χρονο συμμαθητή τους όταν εκείνος επέκρινε τις οδηγικές του ικανότητες.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι διευθυντές των δύο σχολείων, ο οδηγός του μισθωμένου λεωφορείου διαπληκτίστηκε αρχικά με τον 16χρονο και στη συνέχεια φέρεται να κάλεσε τον μαθητή να οδηγήσει το λεωφορείο για μια απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων, στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Αχαΐας, από Δάφνη προς Ψωφίδα, παρά τις διαμαρτυρίες των υπολοίπων επιβατών-μαθητών.

Κλείσιμο
Οι αναφορές των δύο διευθυντών αρχικά υποβλήθηκαν στην προϊσταμένη δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε τον περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης. Η εντολή του τελευταίου ήταν οι αναφορές να κατατεθούν στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Πάτρας ενώ για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης