Προσεχώς και άλλο «deal» για τη Μαρινόπουλος

Προσεχώς και άλλο «deal» για τη Μαρινόπουλος

Ανακοινώνει την πρόθεση εξαγοράς της αλυσίδας «Λάρισα Super Market»

Προσεχώς και άλλο «deal» για τη Μαρινόπουλος
Την πρόθεση εξαγοράς της αλυσίδας «Λάρισα Super Market» ανακοινώνει η Μαρινόπουλος Α.Ε λίγες ημέρες μετά τη στρατηγικού χαρακτήρα τοποθέτηση της στην βορειοελλαδίτικη αλυσίδα Αρβανιτίδης. Οι δύο εταιρείες έχουν προχωρήσει στην υπογραφή προσυμφώνου και η αγοραπωλησία αναμένεται να ολοκληρωθεί κατόπιν της απαιτούμενης έγκρισης από την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Μετά το πέρας της σχετικής διαδικασίας, το δίκτυο της Μαρινόπουλος θα έχει αυξηθεί κατά 42 σημεία πώλησης, στα 918 σπάζοντας κάθε άλλο προηγούμενο ρεκόρ στην εγχώρια λιανική και δίδοντας ακόμα πιο σαφές προβάδισμα στην ελληνική εταιρεία έναντι του ανταγωνισμού.

Η παρουσία του δικτύου θα διευρυνθεί κυρίως στο νομό Λάρισας όπου η εξαγορασθείσα αλυσίδα λειτουργεί 41 καταστήματα, ενώ αποκτά ένα ακόμη στο νομό Πιερίας και θα λειτουργήσει προσθετικά σε σχέση με την πρόσφατη εξαγορά στην περιοχή της Μακεδονίας. 

Κλείσιμο
Ο συνολικός χώρος πώλησης των 42 επιπλέον καταστημάτων που εντάσσονται στο δίκτυο της Μαρινόπουλος ΑΕ θα ανέρχεται σε 26.328 τ.μ., ενώ  οι πωλήσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης