Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Αποστολή όλων μας να ξεπεράσουμε τη κρίση με ενότητα

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Αποστολή όλων μας να ξεπεράσουμε τη κρίση με ενότητα

Ο κ. Ιερώνυμος επισκέφθηκε το «Σπίτι του Ηθοποιού» και συνομίλησε με τον Γιάννη Βόγλη, τη Μέλπω Ζαρόκωστα, τον Θέμη Μάνεση, την Καίτη Φίνου κ.α.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Αποστολή όλων μας να ξεπεράσουμε τη κρίση με ενότητα
Επίσκεψη στο «Σπίτι του Ηθοποιού» με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους φροντίδας του ιδρύματος από την «Αποστολή» με καθημερινά γεύματα πραγματοποίησε την Πέμπτη ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Στη συνάντησή του με ηθοποιούς όπως ο Γιάννης Βόγλης, η Μέλπω Ζαρόκωστα, ο Νίκος Βερλέκης, ο Θέμης Μάνεσης, η Καίτη Φίνου κ.α. ο κ. Ιερώνυμος είχε την ευκαιρία να μιλήσει μαζί τους για τα προβλήματα της καθημερινότητας αλλά και να στείλει το μήνυμα ότι «η κρίση πρέπει να αντιμετωπισθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή ανάπτυξη της αλληλεγγύης. Οι Έλληνες πρέπει να ξαναγίνουμε μία οικογένεια, να αγαπά και να φροντίζει ο ένας τον άλλο και να μην θέτουμε πάνω απ΄ όλα τις σκοπιμότητες και τις ιδιοτέλειες».

Κλείσιμο
Δήλωσε, δε, «βέβαιος ότι θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δοκιμασία». 



Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Ιδρύματος, Άννα Φόνσου,  εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στον Αρχιεπίσκοπο και την «Αποστολή» για τη συνεχή της στήριξη στους ηθοποιούς λέγοντας «μας κάνετε ευτυχισμένους γιατί είστε ο μόνος που βρίσκεται συνεχώς δίπλα μας και δείχνετε τη συμπάθεια σας, γιατί όπως ξέρετε ο κλάδος μας δεινοπαθεί, έχουμε μεγάλη ανεργία. Οι νέοι ηθοποιοί βρίσκονται σε απόγνωση». 



Ο Μακαριώτατος ξεναγήθηκε, τέλος, στο μουσείο του ιδρύματος όπου είχε την ευκαιρία να δει να διατηρούνται θεατρικά κουστούμια καταξιωμένων ηθοποιών όπως της Μελίνας Μερκούρη του Μάνου Κατράκη, της Αλικης Βουγιουκλάκη, της Τζένης Καρέζη, της Κατερίνας Ανδρεάδη κ.α. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης