Αιτωλοακαρνανία: Σύλληψη 27χρονου για παράνομη οπλοκατοχή

Αιτωλοακαρνανία: Σύλληψη 27χρονου για παράνομη οπλοκατοχή

Έπειτα από αστυνομική έρευνα στο όχημα του συλληφθέντος βρέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα, ένα μεταλλικό κουτί με 270 σφαιρίδια, ένα κλομπ και ένα μαχαίρι μήκους 21 εκατοστών

Αιτωλοακαρνανία: Σύλληψη 27χρονου για παράνομη οπλοκατοχή
Γνωστός «νταής» της περιοχής ήταν ένας νεαρός που κυκλοφορούσε οπλισμένος σαν... αστακός στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας. Όμως, τα «φτερά» που το έδινε ο παράνομος οπλισμός... κόπηκαν όταν βρέθηκε μπροστά σε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητό του.

Οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο όχημα του 27χρονου, βρήκαν μέσα κρυμμένα ένα αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα, ένα μεταλλικό κουτί με 270 σφαιρίδια, ένα κλομπ και ένα μαχαίρι μήκους 21 εκατοστών Έτσι, του πέρασαν χειροπέδες, σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Κλείσιμο
*** Έφτασε με το πλοίο της γραμμής στη Ρόδο με σκοπό να παρακολουθήσει έναν  αθλητικό αγώνα, αλλά ο σκοπός του ήταν να προκαλέσει... επεισόδια! Ο 19χρονος «φίλαθλος» που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών κατά την άφιξη του στο κεντρικό λιμάνι του νησιού, είχε κρυμμένους στις αποσκευές του δυο πυρσούς ναυσιπλοΐας, τους οποίους θα άναβε και θα πετούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα! Τα βεγγαλικά κατασχέθηκαν και ο νεαρός χούλιγκαν συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης