Πορτοφολάδες ετών... 10 συνελήφθησαν στη Λαμία!

Πορτοφολάδες ετών... 10 συνελήφθησαν στη Λαμία!

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, μαζί με μια ακόμη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων που σχηματίστηκε σε βάρος των γονιών τους

Πορτοφολάδες ετών... 10 συνελήφθησαν στη Λαμία!
Μόνο το... παιχνίδι δεν είχαν στο μυαλό τους τα τέσσερα πιτσιρίκια που άρχισαν να «χορεύουν» γύρω από μια 66χρονη γυναίκα μέρα- μεσημέρι σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας! Όταν της απέσπασαν την προσοχή, κατάφεραν να της αποσπάσουν και το... πορτοφόλι!

Ταραγμένη η γυναίκα ζήτησε βοήθεια από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για να εντοπίσουν τα ανήλικα τσιγγανόπουλα που έδρασαν σαν επαγγελματίες και τα κατάφεραν. Οι μόλις 10 χρόνων (!) πορτοφολάδες είχαν ακόμη πάνω τους το πορτοφόλι που αποδόθηκε στην 66χρονη και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, μαζί με μια ακόμη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων που σχηματίστηκε σε βάρος των γονιών τους. 

Κλείσιμο
*** Ένας άλλος ανήλικος μόλις 13 χρόνων τρύπωσε μέσα σε ένα κατάστημα της Πτολεμαΐδας και, μόλις είδε ότι η 24χρονη ιδιοκτήτρια ήταν απασχολημένη, άρπαξε την τσάντα της. Η γυναίκα τον αντιλήφθηκε και προσπάθησε να του την πάρει, αλλά ο 13χρονος την έσπρωξε ρίχνοντάς την στο έδαφος και τράπηκε σε φυγή! Δεν πήγε μακριά, όμως, καθώς συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. 

*** Δεν πρόλαβε να εξαφανιστεί ο ένας από τους δυο τσαντάκηδες που άρπαξαν την τσάντα μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην πόλη της Ρόδου και τράπηκαν σε φυγή πεζή. Ο 23χρονος Έλληνας συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έχοντας μαζί του την κλεμμένη τσάντα με ακέραιο το περιεχόμενό της και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια για ανάκριση, ενώ ο 27χρονος συνεργός του που διέφυγε αναζητείται.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης