Αναστάτωση σε όλη την Κύπρο από την επίθεση μελών του ΕΛΑΜ στον Ταλάτ

Αναστάτωση σε όλη την Κύπρο από την επίθεση μελών του ΕΛΑΜ στον Ταλάτ

Αναμένεται πως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα θέσει θέμα ηγεσίας της αστυνομίας και δεν αποκλείεται ακόμα και η απομάκρυνση του αρχηγού του σώματος

Αναστάτωση σε όλη την Κύπρο από την επίθεση μελών του ΕΛΑΜ στον Ταλάτ
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει, τόσο στις ελεύθερες όσο και τις κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου, η χθεσινή επίθεση μελών του ΕΛΑΜ σε ομιλία που πραγματοποιούσε ο πρώην ηγέτης των τουρκοκυπρίων Μεχμέτ Αλί Ταλάτ στη Λεμεσό.

Με το θέμα ασχολούνται όλες οι τουρκοκυπριακές εφημερίδες, εκφράζοντας ανησυχία για τα επεισόδια από ακραία στοιχεία.

Κλείσιμο
Σοβαρό θέμα τάξης τίθεται για τον αρχηγό της Κυπριακής Αστυνομίας ο οποίος υποστηρίζει ότι όταν έγιναν τα επεισόδια ο ίδιος ήταν στο κρεβάτι και κοιμόταν γιατί το προηγούμενο βράδυ είχε ξενυχτήσει κάνοντας επισκέψεις σε αστυνομικούς σταθμούς.

Ο υπουργός δικαιοσύνης και δημόσιας τάξης αποκάλυψε πως ο αρχηγός αστυνομίας για πολλοστή φορά δεν τον ενημερώνει για σημαντικά θέματα και συνήθως ενημερώνεται από τα ΜΜΕ και πολίτες όπως και χθες.

Αναμένεται πως ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα θέσει θέμα ηγεσίας της αστυνομίας και δεν αποκλείεται ακόμα και η απομάκρυνση του αρχηγού του σώματος. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των επισοδίων κινδύνεψε ο πρέσβης των ΗΠΑ από αναμμένο πυρσό που πέταξαν τα μέλη του ΕΛΑΜ στην αίθουσα της εκδηλώσεως> Ο πυρσός έπεσε στα πόδια του πρέσβη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης