Αιδηψός: Μπήκε στο μαγαζί, άρπαξε την ταμειακή μηχανή και έγινε καπνός

Αιδηψός: Μπήκε στο μαγαζί, άρπαξε την ταμειακή μηχανή και έγινε καπνός

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που διερεύνησαν την υπόθεση, αξιοποίησαν τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους και κατέληξαν σε έναν 28χρονο Έλληνα ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη

Αιδηψός: Μπήκε στο μαγαζί, άρπαξε την ταμειακή μηχανή και έγινε καπνός
Κλοπή-«αστραπή» μπροστά στα έκπληκτα μάτια της ιδιοκτήτριας ενός παντοπωλείου επιχείρησε να κάνει ένας νεαρός αρπάζοντας την... ταμειακή μηχανή, αλλά οι γείτονες που τον καταδίωξαν τον ανάγκασαν να την πετάξει και να εξαφανιστεί! Όμως, έπεσε στα χέρια αστυνομικών μαζί με τη φίλη του που τον βοήθησε να διαφύγει.

Η 62χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος στα Λουτρά Αιδηψού έβαλε τις φωνές όταν είδε να μπαίνει στο μαγαζί της σαν σίφουνας ένας κουκουλοφόρος και, χωρίς να της δώσει την παραμικρή σημασία, να αρπάζει την ταμειακή μηχανή. Οι περίοικοι που την άκουσαν, έτρεξαν να βοηθήσουν και πήραν στο κυνήγι τον εισβολέα που, μπροστά στο φόβο να τον πιάσουν, υποχρεώθηκε να ξεφορτωθεί τη βαριά μηχανή και να συνεχίσει να τρέχει.

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που διερεύνησαν την υπόθεση, αξιοποίησαν τα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους και κατέληξαν σε έναν 28χρονο Έλληνα ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη. Μαζί του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας η 19χρονη φίλη του, η οποία συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα γιατί αποδείχθηκε ότι τον βοήθησε κατά την διαφυγή του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης