Πάτρα: Ελεύθερη η μάνα που εγκατέλειψε το μωρό της

Πάτρα: Ελεύθερη η μάνα που εγκατέλειψε το μωρό της

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών αποφάσισε πως η νεαρή γυναίκα δεν έθεσε σε κίνδυνο το βρέφος της αφού το άφησε σε ελεγχόμενο χώρο

Πάτρα: Ελεύθερη η μάνα που εγκατέλειψε το μωρό της
Το ότι επέλεξε ένα νοσοκομειακό ίδρυμα για να εγκαταλείψει το νεογέννητο μωρό της, έσωσε από μπελάδες με την δικαιοσύνη τη νεαρή Ρουμάνα μητέρα. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών αποφάσισε πως η νεαρή γυναίκα δεν έθεσε σε κίνδυνο το βρέφος της αφού το άφησε σε ελεγχόμενο χώρο.

Έτσι, δεν σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της αφού δεν στοιχειοθετήθηκε κατηγορία και η νεαρή τσιγγάνα αφέθηκε ελεύθερη. Η ρουμανικής καταγωγής γυναίκα είχε αφήσει το λίγων ημερών μωράκι της το απόγευμα του Σαββάτου στις καρέκλες της αίθουσας αναμονής του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου Παίδων στην Πάτρα και είχε φύγει.

Κλείσιμο
Όμως, αργότερα μετάνιωσε που το εγκατέλειψε και επέστρεψε για να το πάρει. Γιατροί και νοσηλευτές, που ήδη είχαν δει μόνο του το βρέφος και το είχαν υποβάλλει σε εξετάσεις, κάλεσαν την Αστυνομία άνδρες της οποίας συνέλαβαν τη μητέρα που δήλωσε ότι δεν μπορούσε να φροντίσει το παιδί καθώς είναι άστεγη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης