Ρόδος: Λήστεψαν ζευγάρι και την οικιακή βοηθό τους

Ρόδος: Λήστεψαν ζευγάρι και την οικιακή βοηθό τους

Οι τέσσερις άγνωστοι έπιασαν στον ύπνο τους Έλληνες ιδιοκτήτες και τη Βουλγάρα οικιακή βοηθό και τρύπωσαν αθόρυβα στο σπίτι από ένα παράθυρο που βρήκαν ανασφάλιστο

Ρόδος: Λήστεψαν ζευγάρι και την οικιακή βοηθό τους
Στιγμές αγωνίας έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μαζί με την αλλοδαπή οικιακή βοηθό τους μέσα στο σπίτι τους σε χωριό της Ρόδου, όταν είδαν ξαφνικά να εισβάλλουν τέσσερις κουκουλοφόροι κακοποιοί οι οποίοι τους ακινητοποίησαν και άρχισαν να ψάχνουν παντού για χρήματα.

Οι τέσσερις άγνωστοι έπιασαν στον ύπνο τους Έλληνες ιδιοκτήτες και τη Βουλγάρα οικιακή βοηθό και τρύπωσαν αθόρυβα στο σπίτι σε χωριό της δημοτικής ενότητας Αρχαγγέλου από ένα παράθυρο που βρήκαν ανασφάλιστο. Ξύπνησαν απότομα τους ηλικιωμένους και τους ακινητοποίησαν απειλώντας ότι θα τους χτυπήσουν μέχρι θανάτου!

Κλείσιμο
Τα ίδια φέρονται να είπαν και στην οικιακή βοηθό που ξύπνησε από το θόρυβο και πήγε στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού για να δει μήπως είχαν πάθει τίποτε. Και ενώ οι δυο κρατούσαν ακίνητα τα θύματα, οι άλλοι δυο συνεργοί του ς ερευνούσαν εξονυχιστικά όλο το σπίτι. Άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και τα κοσμήματα του ζεύγους και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης