Εφιάλτης για 21χρονη Βουλγάρα: Την απειλούσαν και την εξέδιδαν με τη βία!

Εφιάλτης για 21χρονη Βουλγάρα: Την απειλούσαν και την εξέδιδαν με τη βία!

Η νεαρή αλλοδαπή εκμυστηρεύτηκε σε έναν πελάτη ότι ήταν κρατούμενη παρά τη θέλησή της από τα μέσα Ιανουαρίου - Έτσι η αστυνομία έφθασε στα ίχνη της

Εφιάλτης για 21χρονη Βουλγάρα: Την απειλούσαν και την εξέδιδαν με τη βία!
Σε αυτοσχέδια φυλακή είχαν μετατρέψει εδώ και ένα μήνα ένα διαμέρισμα στην Καλαμάτα δύο Αλβανοί και μια Βουλγάρα, για να κρατούν δέσμια μια νεαρή συμπατριώτισσα της τελευταίας, την οποία χτυπούσαν και απειλούσαν ότι θα τη σκοτώσουν για να την εξαναγκάζουν να εκδίδεται με αμοιβή σε «πελάτες» που της έβρισκαν.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας πληροφορήθηκαν το μαρτύριο που ζούσε η 21χρονη αλλοδαπή από έναν πελάτη, στον οποίο εκμυστηρεύτηκε ότι ήταν κρατούμενη παρά τη θέλησή της από τα μέσα Ιανουαρίου. Έτσι, δεν άργησαν να εντοπίσουν το σπίτι- κολαστήριο στο οποίο έκαναν έρευνα και βρήκαν κλειδωμένη την 21χρονη. Η άτυχη κοπέλα απελευθερώθηκε και, αφού της παρασχέθηκαν ψυχιατρική υποστήριξη και προστασία, παραδόθηκε στους συγγενείς της.

Κλείσιμο
Οι τρεις αλλοδαποί μαστροποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας. Πρόκειται για δυο Αλβανούς ηλικίας 32 και 56 χρόνων και μία 26χρονη Βουλγάρα οι οποίοι κατηγορούνται για αρπαγή, απειλή, σωματεμπορία και παράβαση του νόμου περί όπλων, καθώς στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τέσσερα κινητά  και δυο μαχαίρια. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν και άλλες αλλοδαπές είχαν πέσει θύματά τους στο παρελθόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης