Νεαρός άνοιγε αυτοκίνητα και ψησταριές στην Καρδίτσα

Νεαρός άνοιγε αυτοκίνητα και ψησταριές στην Καρδίτσα

Όλα τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους

Νεαρός άνοιγε αυτοκίνητα και ψησταριές στην Καρδίτσα
Πραγματικός… σίφουνας ήταν ένας νεαρός διαρρήκτης που χτύπησε μέσα σε λίγη ώρα δυο αυτοκίνητα και μια ψησταριά στην πόλη της Καρδίτσας! Δεν ήταν, όμως, αρκετά γρήγορος για να ξεφύγει από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που τον τσάκωσαν μαζί με τα κλοπιμαία.

Ο 27χρονος Έλληνας διέρρηξε πρώτα το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 46χρονου και άρπαξε τρία τσαντάκια που περιείχαν χρήματα και διάφορα προσωπικά του έγγραφα. Αμέσως μετά, αποπειράθηκε να κλέψει το ραδιοκασετόφωνο από το Ι.Χ. αυτοκίνητο ενός 24χρονου χωρίς να τα καταφέρει και στη συνέχεια διέρρηξε την ψησταριά ενός 42χρονου και άρπαξε το φορητό υπολογιστή του.

Όλα τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο 27χρονος -σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Βόλου για υπόθεση ναρκωτικών- οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας που του απήγγειλε κατηγορία για διακεκριμένες κλοπές.

Διάρρηξη στην Τρίπολη
Διέρρηξαν μέρα- μεσημέρι ένα φαρμακείο στην Τρίπολη και άρπαξαν από μέσα διάφορα φάρμακα και άλλα προϊόντα, τρεις Αλβανοί δυο από τους οποίους συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρόκειται για μια 48χρονη και έναν 31χρονο που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης, ενώ ο άγνωστος μέχρι στιγμής συνεργός τους αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης