Αγρίνιο: Διέρρηξαν για πέμπτη φορά τον ίδιο παιδικό σταθμό

Αγρίνιο: Διέρρηξαν για πέμπτη φορά τον ίδιο παιδικό σταθμό

Από την έναρξη του σχολικού έτους, ο σταθμός έχει γίνει στόχος διάρρηξης πέντε φορές και οι δράστες δεν έχουν αφήσει τίποτα που να αξίζει και να μην το κλέψουν

Αγρίνιο: Διέρρηξαν για πέμπτη φορά τον ίδιο παιδικό σταθμό
Πιο συχνοί επισκέπτες κι από τα παιδιά που φιλοξενούνται σε έναν παιδικό σταθμό στην περιοχή Αϊ Βασιλιώτικα του Αγρινίου έχουν γίνει οι… διαρρήκτες. Έφτασαν στο σημείο να εισβάλλουν στις εγκαταστάσεις του τουλάχιστον μια φορά το μήνα.

Από την έναρξη του σχολικού έτους, ο σταθμός έχει γίνει στόχος διάρρηξης πέντε φορές και οι δράστες δεν έχουν αφήσει τίποτα που να αξίζει και να μην το κλέψουν. Ωστόσο, στην Πέμπτη «επίσκεψή» τους τη νύχτα της Τετάρτης, διαπίστωσαν ότι οι υπεύθυνοι του σταθμού είχαν μάθει καλά το… μάθημά τους και είχαν λάβει τα μέτρα τους.

Κλείσιμο
Μόλις οι άγνωστοι επίδοξοι εισβολείς έσπασαν την πόρτα του παιδικού σταθμού, ήχησε το σύστημα συναγερμού και αναγκάστηκαν να τραπούν άπρακτοι σε φυγή. Οι κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για να τους εντοπίσει και εκτιμά ότι πρόκειται για τους ίδιους που είχαν εισβάλει στο σταθμό τις προηγούμενες τέσσερις φορές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης