Φλώρινα: Συλλήψεις για ναρκωτικά και οπλοκατοχή

Φλώρινα: Συλλήψεις για ναρκωτικά και οπλοκατοχή

Στην κατοχή δύο νεαρών βρέθηκαν κροτίδες, κάλυκες πολεμικού τυφεκίου, κάνναβη 28,5 γραμμαρίων, δύο κινητά και δυο όπλα που στοίχισαν τη σύλληψη στην 75χρονη γιαγιά του για παράνομη οπλοκατοχή

Φλώρινα: Συλλήψεις για ναρκωτικά και οπλοκατοχή
Η σύλληψη δυο νεαρών με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στη Φλώρινα, έστειλε μαζί τους στην δικαιοσύνη και τη... γιαγιά (!) του ενός που είχε στην κατοχή της δύο κυνηγετικά όπλα χωρίς την απαραίτητη άδεια!

Όταν συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι δυο Έλληνες, ένας 24χρονος και ένας 19χρονος, ακολούθησε έρευνα στα σπίτια τους από άνδρες της Ασφαλείας.

Κλείσιμο
Σε αυτό του 24χρονου βρέθηκαν εννέα κροτίδες, δύο κάλυκες πολεμικού τυφεκίου, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 28,5 γραμμαρίων, δύο κινητά και τα δυο όπλα που στοίχισαν τη σύλληψη στην 75χρονη γιαγιά του για παράνομη οπλοκατοχή. Και οι τρεις παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας που άσκησε διώξεις και στους δυο φίλους κατά περίπτωση για παραβάσεις των νόμων περί όπλων, ναρκωτικών και βεγγαλικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης