Νοσηλεύτρια έκανε πρακτική… κλέβοντας ασθενείς!

Νοσηλεύτρια έκανε πρακτική… κλέβοντας ασθενείς!

Η «μακρυχέρα» νοσηλεύτρια, που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ομολόγησε ότι είχε κλέψει δυο χρυσές αλυσίδες τις οποίες είχε πουλήσει στο ενεχυροδανειστήριο

Νοσηλεύτρια έκανε πρακτική… κλέβοντας ασθενείς!
Οι νοσηλευόμενοι στο «Μποδοσάκειο» Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας είχαν να κάνουν με το ενδιαφέρον που έδειχνε γι’ αυτούς μια νεαρή νοσηλεύτρια, η οποία έκανε πρακτική εξάσκηση τον τελευταίο καιρό. Πού να φανταστούν ότι ενδιαφερόταν περισσότερο για τα… χρυσαφικά τους;

Η 21χρονη σπουδάστρια πήγαινε από θάλαμο σε θάλαμο και ρωτούσε τις ηλικιωμένες νοσηλευόμενες αν χρειάζονται κάτι, ενώ την ίδια ώρα παρατηρούσε αν φορούσαν… χρυσές αλυσίδες! Όταν αποκοιμόντουσαν, τις «ξάφριζε» χωρίς να την αντιληφθούν! Όμως, οι κλοπές πλήθυναν και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ξεκίνησαν έρευνες.

Κλείσιμο
Σύντομα αποκαλύφθηκε ότι και οι τρεις ηλικιωμένες ασθενείς που «έχασαν» τις χρυσές αλυσίδες τους την περασμένη Παρασκευή, είχαν προηγουμένως δεχτεί την «επίσκεψη» της νεαρής νοσηλεύτριας. Η 21χρονη εντοπίστηκε και οι κλεμμένες αλυσίδες βρέθηκαν στην κατοχή της μαζί με 170 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν ως προϊόντα εγκλήματος.

Η «μακρυχέρα» νοσηλεύτρια, που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ομολόγησε ότι είχε κλέψει δυο χρυσές αλυσίδες τις οποίες είχε πουλήσει στο ενεχυροδανειστήριο ενός 53χρονου. Εκεί βρέθηκαν, αποδόθηκαν στις ιδιοκτήτριες τους και σε βάρος του ιδιοκτήτη σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης